preloader

Drona DJI Mini 3 Pro - experimenteaza libertatea de zbor intr-un mod cu totul nou!

illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations
Drona DJI Mini 3 Pro - experimenteaza libertatea de zbor intr-un mod cu totul nou!

Publicat in data: Apr 18, 2023 de catre Filip Dima

Drona DJI Mini 3 Pro a fost lansata recent pe piata, fiind considerata una dintre cele mai impresionante drone din lumea tehnologiei. Aceasta drona este dotata cu o serie de caracteristici avansate, care permit utilizatorilor sa exploreze lumea dintr-o noua perspectiva. In acest articol de blog, vom explora caracteristicile DJI Mini 3 Pro si vom arunca o privire la ceea ce face aceasta drona atat de speciala.

Caracteristici cheie ale DJI Mini 3 Pro

Cu dimensiuni compacte si o gama completa de functii avansate, aceasta drona iti ofera cea mai sigura experienta de zbor. Mini 3 Pro a fost conceputa astfel incat sa ofere o inclinare aerodinamica, elice mai mari si un sistem puternic de detectare a obstacolelor, astfel incat sa poti zbura mai mult timp si mai in siguranta.

Cu noul gimbal reimaginat, poti experimenta un mod complet nou de fotografiere verticala special conceput pentru retelele sociale. Fiecare detaliu al acestei drone a fost atent luat in considerare pentru a oferi o experienta de zbor fara probleme si o gama larga de oportunitati creative. Iar datorita designului sau pliabil si compact, Mini 3 Pro este usor de transportat oriunde doresti sa mergi.

Si nu uita, cu o greutate mai mica de 249g, DJI Mini 3 Pro este prietenoasa cu reglementarile de zbor din majoritatea regiunilor, astfel incat poti zbura cu incredere.

Durata de zbor extinsa

Bucura-te de libertatea de a explora lumea din inaltimi cu DJI Mini 3 Pro, care iti ofera un timp de zbor extins de pana la 34 de minute. Cu o baterie ultra-usoara si puternica, poti zbura si fotografia pentru o perioada lunga de timp, acoperind aproape orice nevoi de fotografiere aeriana.

De la peisaje uimitoare la fotografii de calitate profesionala, DJI Mini 3 Pro este partenerul perfect pentru aventurile tale.

Zbor de zi, dar si de noapte

Cu DJI Mini 3 Pro, poti capta imagini incredibile atat ziua cat si noaptea. Cu senzorul CMOS de 1/1.3" si functiile de top, aceasta drona este optimizata pentru a te ajuta sa surprinzi subtilitatea luminii si umbrelor, indiferent de conditiile de iluminare. Si mai mult, cu pixeli mai mari de 2.4 μm si diafragma f/1.7, DJI Mini 3 Pro te ajuta sa creezi imagini realiste chiar si in conditii de lumina scazuta. Bucura-te de standardele exceptionale ale fotografiilor aeriene cu videoclipuri uimitoare de 4K HDR si fotografiile RAW de 48MP. Si, daca esti un expert in editare, modul D-Cinelike Color ofera mai multe informatii vizuale, astfel incat sa ai mai multa flexibilitate in editarea imaginilor si in imbunatatirea culorii.

Siguranta sporita

DJI Mini 3 Pro este cea mai sigura drona din seria Mini a DJI datorita APAS 4.0, un nou sistem avansat de asistenta pentru pilot, care detecteaza in timp real obiectele din traiectoria de zbor al aeronavei. Cu senzori duali si tehnologie de detectare activa a obstacolelor, nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la posibilele coliziuni. Zborul este lin si controlul este precis cu telecomanda DJI RC-N1 sau cu noul DJI RC, care livreaza un bitrate de pana la 18mbps la o latenta redusa de 120ms.

Partajare instantanee a continutului & QuickTransfer

Cu functiile inteligente de ultima generatie, poti crea si impartasi continutul captivant cu usurinta. Comuta intre modurile peisaj si portret cu o simpla atingere si lasa gimbalul reproiectat sa se roteasca la 90 de grade pentru imagini perfecte. True Vertical Shooting iti ofera fotografii detaliate, gata pentru a fi partajate pe retelele sociale in orice moment.

Descarcarea rapida prin WiFi de pana la 30Mbps iti permite sa transferi fisierele mari de la drona la dispozitivele tale in timp record.

Specificatii tehnice

Cu dimensiunile sale compacte, pliata masurand 145 x 90 x 62 mm si nepliata fiind de 171 x 245 x 62 mm (nepliata cu elicele fiind 251 x 362 x 70 mm), este usor de transportat oriunde doresti. Drona poate decola cu o greutate maxima de sub 250g si poate zbura la o distanta de 1000-2000m. Este clasificata drept drona si minidrona si vine cu 4 elice si GPS integrat. Cu o altitudine maxima de 4000m, aceasta drona poate zbura la unghiuri maxime de inclinare: Forward: 40°, Backward: 35° (S Mode), 25° (N Mode), 25° (C Mode) si poate rezista la vant cu o viteza maxima de 10.7 m/s (Level 5). Viteza maxima orizontala este de 16 m/s (S Mode), 10 m/s (N Mode) si 6 m/s (C Mode), in timp ce viteza maxima de urcare este de 5 m/s (S Mode), 3 m/s (N Mode) si 2 m/s (C Mode). Senzorii de coliziune sunt pozitionati in partea de jos, fata si spate a dronei, avand o raza de detectie de obstacole de la 0.15-9m pentru partea de jos, 0.39-25m pentru partea frontala si 0.36-23.4m pentru partea din spate. Telecomanda poate functiona la o distanta maxima de Strong Interference (peisaj urban): Aprox. 1-3 km, Medium Interference (peisaj suburban): Aprox. 6 km si Low Interference (suburb/mare): Aprox. 12 km si se conecteaza prin Lightning, Micro USB (Type-B) si USB-C. Camera integrata poate inregistra video la o rezolutie 4K cu un unghi de cuprindere de 82.1° si poate realiza fotografii de 48 MP. Aceasta drona poate zbura timp de 34 de minute cu un acumulator Li-Polymer cu o capacitate de 2453 mAh si poate fi incarcata cu o putere maxima de 37 W.

Concluzie

Drona DJI Mini 3 Pro se remarcă prin dimensiunile compacte și greutatea redusă, dar totodata oferă o performanță excelentă în ceea ce privește distanța de zbor, timpul de zbor și calitatea video. Cu un set de caracteristici impresionant, cum ar fi senzorii de coliziune, GPS-ul și camera 4K stabilizată, DJI Mini 3 Pro este o alegere excelentă pentru pasionații de drone și nu numai. Cu această dronă, poți experimenta o nouă perspectivă asupra lumii, iar posibilitățile sunt nelimitate.