preloader

DJI Ryze Tello - Cea mai accesibila drona pentru copii și începători

illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations
DJI Ryze Tello - Cea mai accesibila drona pentru copii și începători

Publicat in data: May 01, 2023 de catre Filip Dima

Drona Ryze Tech Tello este un gadget de zbor compact si accesibil, care ofera o multitudine de functii destinate pentru copii, fotografi, videografi si pasionatii de tehnologie. Aceasta drona este un produs revolutionar, care se remarca prin dimensiunile sale compacte, fiabilitatea si calitatea imaginilor pe care le poate captura.

DJI Tello este un gadget inovator produs de compania Ryze Tech, in parteneriat cu DJI si Intel (care a realizat procesorul). Aceasta mini-drona cantareste doar 80 de grame, este echipata cu o camera HD de 5 megapixeli și un senzor CMOS de 1/3.2”, care poate inregistra videoclipuri la o rezolutie de 1280x720 30p si fotografii clare & precise cu o viteza de pana la 28,8 km/h, totul fiind posibil cu o baterie Li-Po ce are o capacitate de 1100 mAh. Timpul de încărcare al bateriei este de aproximativ 90 de minute, iar temperatura de funcționare este între 0°C și 40°C.

Drona Tello este dotata cu doua antene care asigura o transmisie video stabila, astfel incat imaginile sunt clare si fara intreruperi. Cu ajutorul functiei Smart Switch si a celor doua antene, transmisia imaginilor este stabilizata si de cea mai buna calitate.

Cu ajutorul functiei FPV (First Person View = perspectiva unei păsări), utilizatorii pot vedea in timp real ceea ce captureaza camera, la o calitate HD si o transmisie de pana la 100 de metri. Totodata beneficiaza de un timp de zbor maxim de pana la 13 minute, ceea ce permite utilizatorilor sa se bucure de zboruri lungi si captivante. Drona Tello este dotata cu un sistem avansat de pozitionare vizuala, ceea ce ii permite sa fie ideala pentru zborul in spatii inchise, precum o camera. Cu functii avansate precum Throw & Go (simpla aruncare a lui Tello în aer), Bounce Mode (Tello decolează automat de pe mâna ta și aterizează din nou pe ea), 8D Flips (elemente acrobatice), Slow & Fast (se poate comuta între doua tipuri de viteza) si EZ Shots (inregistrarea videoclipurilor scurte coordonate în modurile Circle, 360 și Up & Away), utilizatorii se pot bucura de un zbor distractiv si captivant.

Ryze Tech Tello este ideala pentru oricine doreste sa aiba o perspectiva unica si interesanta asupra lumii. Aceasta drona poate fi controlata prin intermediul unei aplicatii dedicate (TELLO - poate fi descărcată pe un smartphone cu iOS 7.0 sau Android 4.4.0 sau o versiune ulterioară), care permite utilizatorilor sa controleze miscarea si sa fotografieze in timp real.

Un alt avantaj al dronei Tello este acela ca poate fi utilizata in orice conditii meteorologice. Cu un design compact si usor, aceasta drona este rezistenta la vant si la precipitatii, astfel incat o poti folosi in orice moment al zilei.

De asemenea, poate fi utilizata si de catre cei care doresc sa invete mai multe despre tehnologia dronelor. Cu o serie de tutoriale si instructiuni, aceasta drona este ideala pentru cei mici, pentru incepatori si pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de zbor.

Software-ul și hardware-ul sigur îi oferă o rezistență și stabilitate excelentă. Datorită funcției de decolare / aterizare automată, poți să o lansezi și să aterizezi cu ușurință, utilizând doar un singur gest pe ecranul telefonului tău mobil. De asemenea, drona este dotată cu o protecție a tensiunii bateriei și un sistem de siguranță (Failsafe) pentru a asigura o aterizare sigură, chiar și atunci când conexiunea este pierdută. Vision Positioning System, tehnologia sa inteligentă, permite un zbor precis și ușor.

Jocul și distracția nu trebuie să lipsească nici din procesul de învățare, iar Tello este perfect pentru a învăța programarea într-un mod interactiv și distractiv. Drona este programabilă cu programul Scratch, dezvoltat de MIT, care este un sistem de codare vizual simplu, bazat pe blocuri, care ajută copiii și adulții să învețe conceptele de bază ale programării. Pe de altă parte, utilizatorii mai avansați pot dezvolta aplicații software personalizate Tello cu ajutorul SDK Tello.

În concluzie, DJI Ryze Tech Tello este o dronă accesibilă și ușor de utilizat, care poate oferi o experiență distractivă și educațională atât copiilor cât și adulților începători în domeniul dronelor. Cu ajutorul caracteristicilor sale precum controlul intuitiv prin telefonul mobil, programarea cu Scratch sau dezvoltarea de software cu SDK Tello, Tello poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să își dezvolte abilitățile de pilotaj și programare, sau pur și simplu să se bucure de zborul cu o dronă prietenoasă și rezistentă.

Te invitam sa ne spui parerea despre drona Ryze Tech Tello si sa impartasesti acest articol cu prietenii tai. Cu cat mai multe persoane isi vor da seama de beneficiile acestei drone, cu atat mai bine va fi pentru toti cei interesati de tehnologie si fotografie.